pietertje2.nl

GASTENBOEK

243 berichten, 25 pagina's 
«  12  13  14  15  16  » 
07-08-2013
Geplaatst door:
varen over de baren.

Op de heetste dag van de zomer nicht met haar zoon moeten entertainen.Dat viel niet mee . Mede omdat ik nicht slechts 1 maal ontmoet heb. Zij is dol op "familie", die ze in Australie niet heeft.
Morgen eerst het zuur en dan het zoet. De man van een vriendin is in Frankrijk op het zweefvliegveld ( hij was een zweefvlieger )plotseling overleden . Morgen wordt hij begraven. Morgenavond zien wij na een jaar weer onze oudste kleinzoon Floris. Hij is 3 dagen in Nederland.
Werkt sinds 3 maanden in Dallas en krijgt 1 dag per maand vakantie. De dag eindigt gelukkig zoet!Ook nog genoten van Schouwen-Duiveland Te gast bij een andere vriendin en veel gefietst.
Geniet weer van je dagboek, Pien, en griezel af en toe wel van de stuurmanskunsten van Hilco .
Veel vaarplezier op de oceaan,rita05-08-2013
Geplaatst door:
Mooie berichten

Het is steeds weer een genoegen jullie berichtgeving te lezen! Geeft jezelf ook nog een beetje vakantiegevoel
Veel plezier nog !!!!

31-07-2013
Geplaatst door:
varen over de baren.

hallo Pien en Hilco.
Vandaag voor het eerst je logboek gelezen Pien .Een fantastische zeilzomer dit jaar. Wij hebben tot nu toe Frank geholpen met zijn huis. Ik ben inmiddels een bekende bij het milieupark. Omdat alles nieuw moet worden aangeschaft is er steeds weer een berg karton weg te gooien.
Vorige week hebben wij heerlijk gefietst met Ineke en Rien, die inmiddels ook weer thuis zijn.
Mijn nicht uit Australie komt morgen naar ons en zo zijn er nog wat sociale verplichtingen, maar dan lonkt de vrijheid.
Nog veel vaarplezier en lieve groet. rita.

22-08-2012
Geplaatst door:
back home

Zo te zien op de ais zijn jullie al weer redelijk in de thuiswateren. Nou ja?? Bijna dan maar met jullie bak is dat een peuleschil. Ik denk dat jullie vannacht al in de Roompot zijn. Zien jullie het weekend. We zijn startschip voor de m/v race maar de geluiden doen anders vermoeden. Wij wachten af. Behouden vaart.

21-08-2012
Geplaatst door: Manja & Hans

Net ook maar even de gribfiles bekeken.....
De weeksluiting ziet er inderdaad niet best uit met 30kn en meer op zaterdag.
Dat wordt voor mij geen m/v race, maar expo redden in tuin van Cas!
xhans

21-08-2012
Geplaatst door: Manja en Hans

Lieve vrienden,
De laatste weken hebben we jullie weblog schandelijk verwaarloosd. Wel steeds via de ais de vorderingen van Pietertje2 bekeken.
We kunnen terugkijken op een leuk 1ste weekend Kunstspoor. De voorbereiding verliep vlekkeloos. Ondanks de bloedhitte hadden we toch steeds aanloop van mensen die echt belangstelling toonden. Zowaar op beide dagen ook nog wat kunnen verkopen. A.s zaterdag staat Manja alleen bij Cas (ik moet weer zonodig man/vrouwrace varen).
Als jullie dit weekend al terug zijn verwachten we jullie zeker in Kamperland!
xhansd

20-08-2012
Geplaatst door:
varen over de baren.

hallo Pien en Hilco,
Je schrijft zo beeldend Pien, dat ik gezeten achter de laptop alles meebeleef.
Hier wat ditjes en datjes uit Rotje knor. Woody en Cocky zijn weer terug uit Spanje en ook Alex en Linda zaten weer gezellig bij P.P. Toen Maria ook nog aanschoof was het gezelschap alweer aardig compleet.
Rien is vandaag uit Ouwerkerk komen fietsen om de fiets van Ineke terug naar Rotterdam te brengen. Ineke heeft haar pols gebroken en kan nu even niets.
Wij hebben gisteren genoten van de ronde van Katendrecht en ik sta eindelijk op de foto met mijn idool Jan Jansen(tourwinnaar in 1980 , denk ik).
De 3 kids van Marina zijn in Amerika al aan het nieuwe studiejaar begonnen. Het wordt stil in huize Dijkstra.
Voor jullie zit het er ook weer bijna op, maar nog even genieten.
lieve groet, rita.

14-08-2012
Geplaatst door:
even doorspurten dan gaat het woensdag misschien w

hallo Pien en Eelco,
Altijd leuk om te lezen wat voor geweldige reis jullie weer gemaakt hebben. Wij liggen nu is Oostende en de laatste voorspellingen voor woensdag en donderdag vallen voor de Belgische kust alles mee. Hopelijk blijven jullie het slechte weer voor. Zoniet dan rustig afwachten tot het overgewaaid is.

11-08-2012
Geplaatst door:
varen over de baren!

hallo varensgezellen.

Ik moest wel even griezelen toen ik je stukje las over de golf van Morbihan.Ik zag je in gedachten al beneden in het schip heen en weer wiegen. En Hilco daar boven aan het roer turend naar de verre einder. Chapeau Hilco, je bent ondertussen wel een hele ervaren zeezeiler.
Vorige week bij een goede vriendin Schouwen-Duiveland verkend. Zij woont in Burgh-Haamstede .upv2Het was relaxed fietsen langs o.a de Oosterschelde dankzij de e-bikes. Er stond een enorme wind, geen zeilschip te zien.
Het Oliegeultje in Burghsluis gaan wij voortaan boycotten.
Geen kraanwater bij de maaltijd! Wij stemmen op 12 september op Groen Links.Zij willen de horeca verplichten gratis water te verstrekken.
Een verkiezingstruc misschien?????
Vaar veilig naar huis en tot in P.P.
lieve groet, rita en clen.


01-08-2012
Geplaatst door: Rien Vroegindeweij

Op zee zijn Pien en Hil
elkaars vrolijke gast
als hij een stootwil
en zij aan landvast