pietertje2.nl

GASTENBOEK

175 berichten, 18 pagina's 
«  14  15  16  17  18 
25-07-2008
Geplaatst door:

Eindelijk heb ik je gevonden . Primakunnen je zo helemaal volgen . Mooie foto's
Hoor je later nog wel - Behoudsen vaart !!! T&E

25-07-2008
Geplaatst door:
varen over de baren

lgoedemorgen zeelui
Pien een complimentje voor jouw schrijverstalent. Je schrijft heel beeldend, zodat ik ook meeleefde met jullie dolfijnenavontuur en alle andere belevenissen.
Groetjes uit rotjeknor.

24-07-2008
Geplaatst door:
kwekkenenkwaken

goed dat je even belde opm deze zo emotionele avond, jammer dat de belle of the ball er even niet was, maar dat komt wel, in elk geval bedankt.
zal morgen dagfinn even aansporen dat hij mailt. all the best, hoor je, harm

23-07-2008
Geplaatst door:
no stormy weather

he pien en Hilco,
Je kan niet even op vakantie gaan of je mist al weer heel veel info. Jullie weblog bijv. Inmiddels weer "bijgelezen"en dus helemaal op de hoogte van jullie spannende reis. Zelf net terug uit Italië. We zijn bij het Gardameer blijven hangen omdat daar in tegenstelling tot omringende landen het weer zo heerlijk was. Mis het alweer. De sfeer, het prachtige weer en niet te vergeten de enige echte onvervalste Italiaanse cappucino, kortom La Dolce Vita!! Fijne voortzetting van jullie vakantie!

22-07-2008
Geplaatst door:
woelwaters

hoi zus en schoonbroer
zowaar lijkt het er op dat ook in nederland de zon een paar dagen gaat schijnen dus ook wij trekken ons zeilbootje aan om dan even het ruime (nou ja) ijsselmeersop te kiezen. leuk dat we je jullie weer kunnen volgen.
Hebben jullie je wel eens gerealiseerd hoeveel spreekwoorden en gezegden met de scheepvaart te maken hebben. Leuk voor een regenachtige dag!
groet MIchiel en Nina

22-07-2008
Geplaatst door:
Gewoonzomaar!

Ciao Pina & Hilco!
Moet iedere keer griniken als ik denk aan een Spaans avontuur van jullie waarbij Hilco steevast werd aangesproken als Senor Geilco.... Beetje suf maar heb toen erg gelachen toen Pien het verhaal vertelde. Ik vind het heerlijk om jullie avonturen te lezen in het logboek! Hou ons op de hoogte, xxx

NB als ik het onderstaande verhaal lees van Pa lees dan hoop ik dat hij voldoende Hollandse Aspro Bruis meeneemt!

21-07-2008
Geplaatst door:
touwtjes

hallo schatjes, het trekken aan de touwtjes is bij mij ook alweer druk bezig en ben zachtjes aan mn spullen aan het verzamelen voor mijn avontuur in het hoge noorden mn noorse vrienden zijn vandaag naar zweden gereden, waar zij wonen is dar maar een klein stukje en geen douane, dus driftig alcohol ingeslagen en de grens over. goed tegen de komende koude.
de schatjes doen het prima en groeien voorspoedig. beloofde fotoos komen eraan. dikke zoen harmsen

21-07-2008
Geplaatst door:
Zeilen en het Weer

Hallo lieve zeilmaatjes,
We zitten heerlijk thuis achter de kachel en buis. Vandaag is het 15 graden en het wordt straks herfstbladeren rapen op onze loggia. Vanochtend nog even lekker tegen elkaar aangekropen. Mijn tenen zijn intussen ontdooid. De winterkleding ligt te lonken.
Echter: er gloort hoop aan de horizon. Se Seggen het HET MORGEN BETER WORDT.
Pien en Hilco, leuk al die foto's en verhalen. Pien ik zie dat jij nog steeds je zonnebril op hebt. Moeten we dan toch maar jullie richting opzeilen?
Groetjes en dikke bevroren zoen van Antoine en mijzelf

20-07-2008
Geplaatst door:

Hallo,Pien en Helco,
Eindelijk dan toch jullie mooie site gevonden.Leuk dat we toch iets meekrijgen van jullie trip.We wensen jullie dan ook veel zeilplezier met de wind uit de goede richting en tot ziens,
groetjes onsmargo en lambieske uit den belqieck

19-07-2008
Geplaatst door:
Penny Pean

Hoi,

Mooi fotos!!! Heb nog nauwelijks gelezen ... komt wel. Heb wel gehoord over de kustwacht verhaal. Heb ook in mijn woning een ramp gehad dat +/- een maand heeft geduurd veroorzaakt door de Roteb!!

Koofie klaatsh kring wel miniscule op moment. Heb Woody met een paar uren gemist 2 weken geleden toen hij terug keerde vanuit Frankrijk.

Lijk dat jullie het erg naar je zin hebben.
Maak het zo maar blijve. Hier regent het elke 1o minuten en af en toe zon dus min of meer net wat jullie op zee ervaren.

Jammer dat ik jullie dit keer zal missen van wegens mijn vakantie is maar 6 weken en valt net binnen jullie vakantie.

Nog heel veel plezier en als jullie naar NY varen hebben jullie nu mijn email dus geen excusen hoor!!

grotjes
Michael