pietertje2.nl

GASTENBOEK

162 berichten, 17 pagina's 
«  13  14  15  16  17 
09-07-2008
Geplaatst door:
zonnig berichtje

He pien en hilco,
wij genieten van jullie berichten maar het begint nu wel saai te worden.
Hopen op zonnig weer en meer avontuurlijke berichten, maar hou het wel veilig ,we laten het ook aan je oude ma lezen.
Pernod en radijs apart smaakt wel prima misschien een tip.
dikke kus sjaak wil wessel en veerle

09-07-2008
Geplaatst door:

Hebben ze in Brighton behalve restaurants ook een ijzerwinkel? Daar kun je schroefjes krijgen. Neem ook een zak moertjes mee. We hebben nu lang genoeg achter de Berlijnse kademuur wijntjes liggen ontkurken. Zet Pietertje in de stormstand, trek een lange onderbroek aan, voldoende sneeuwschoenen, vuurpijlen en hansaplast mee en drijven met die supersijs. Avontuur, dat willen wij. Recht zo die gaat!

jacob

09-07-2008
Geplaatst door:
Het weer, het weer & het weer

Over schroefjes hoeven we het niet meer te hebben, dat hebben anderen genoeg gedaan! Maar het weer, daar wordt je niet goed van.

Zou vandaag gaan klussen aan de boot, wat zegt het weerbericht: vanmorgen een buitje en daarna langdurige regen: thuisblijven maar.

Ik hoop voor jullie dat het toch spoedig wat gaat bijtrekken en jullie weer verder kunnen, Thea & ik hebben ook al eens een week vastgezeten in Brighton, dan heb je het stadje toch echt wel drie keer gezien!

Tot internets!

Arthur

08-07-2008
Geplaatst door:
prachtig eiland

Hallo Hilco en Pientje,
Wat leuk om op jullie eigen site de avonturen van de 'Pini di Roma' te volgen. Stoere jongens die Engelse redders - toch dol op hun kopje thee! Had Hilco even een wat mindere fijne motoriek met het ontluchtingsboutje? Ik heb de mijne ook al eens dol gedraaid en voel met je mee. Uiteindelijk krijg je nu de tijd om dat prachtige eiland op je gemak te bekijken. Je was alvast in de ASDA begonnen en ook al aan de Curry geweest! Heb je dat kitsch paleis 'Royal Pavillion' al gezien? Is eigenlijk best mooi aan de buitenkant. We zullen jullie op de voet volgen. Machtig die dolfijn met oogkontakt! Fijne vakantie verder..........

08-07-2008
Geplaatst door: antoinette

Ja Hilco, waarom heb jij niet zo'n zak met schroefjes? xxx

08-07-2008
Geplaatst door:
vakantie op de Pietertje2

Hallo Pien en Hilco,
Zoals je ziet heeft Arthur gedaan wat gevraagd was.
Mooie verhalen, waarom heb jij niet zo.n zak met schroefjes Hilco?
Fijne vakantie verder, als troost,
het weer is hier ook bar en boos
groeten Rolf

07-07-2008
Geplaatst door:
storm

Dag Pietertjes,
Zolang we online zijn bekijken we jullie prachtvolle site met genoegen. Maar wat een ellende! En alles komt ook nog deze kant uit, dus voelen we heel erg met jullie mee, want zoals je weet houden wij (ik) niet zo van veel (tegen)wind. Hans heeft de weerkaarten bekeken en jullie kacheltje kan nog wel even blijven branden. ALternatief? Skikleding en stormfok! Sterkte. H&M

07-07-2008
Geplaatst door:
~!

He landrotten en zeebonken ! Komt die website nu nog door of niet. We houden hem niet voor niets bij.
Vinden het erg leuk om jullie berichtjes te lezen, zo zielig liggend hier in de storm. Be our guest !

06-07-2008
Geplaatst door:
fijne vakantie

Hoi allebei,

We schijnen elkaar alleen zeilend tegen te komen de laatste tijd. Julie zijn al een eind op weg, wij gaan op zijn vroegst a.s. vrijdag. Laatste controle Hans z'n oor is donderdag. Ziet er goed uit. Laatste nieuws van ons is dat we volgend jaar deze tijd gaan verhuizen. Hoor je later allemaal. We wensen jullie heel veel plezier, goeie wind en we zullen jullie waar mogelijk via de site volgen. Wie weet zien we elkaar zoals vaker ergens op de terugweg. Vanaf de Timeless,
Liefs, Hans en Manja

05-07-2008
Geplaatst door:

Zeg zeebonken,

Wat een avontuur zeg. Schroefje los, spannende momenten, angstige ogenblikken, de marine d'r bij met het vliegkampschip en hoe loopt het af, wie komt daar uit de kombuis en zegt: "Shall I put the kettle on?" Heerlijk! Graag meer van deze jongensboekverhalen, Pico's, daar smullen wij van.
Kijk uit over een spiegelglad Vossenmeer, thans in de kleur jade. M'n meissie is in Rotterdam. Ook een zeemansleven, maar dan anders. Hou het roer recht en hou het spannend. En laat ons niet in spanning!

jacob