pietertje2.nl

GASTENBOEK

175 berichten, 18 pagina's 
«  10  11  12  13  14  » 
23-08-2010
Geplaatst door:
site

Hallo, wij lagen gisteren naast jullie in Boulogne. Ik heb jullie site bekeken, erg leuk en indrukwekkend. Ik ga het verhaal over de scilly'zeker nog lezen.
Wij hebben zelf ook een site: www.kochanka.nl.
Ik heb even geverifieerd en het bleek dat wij jullie schip eerder zijn tegengekomen in Treguier en in St. Vaast. Tot ziens .

Jan, Ilona en kids

14-08-2010
Geplaatst door:
de oesters van St. Vaast

Ja, die oesters..... Geweldig lekker en vers. Die Calvados kwam vast bij Gosselin vandaan. Te lang die kant niet op geweest. Wat culinair genieten betreft is Frankrijk toch wat beter dan Denemarken. Verder hoor je ons niet klagen. Geniet ervan!

08-08-2010
Geplaatst door:

Hoi lieve mensen,

Het weer heerlijk jullie belevenissen te lezen. Zeker als je een aantal locaties kent.
Wij zijn sinds donderdagavond weer in Den Osse na een probleemloze tocht naar Denemarken. Zelfs de weergoden waren ons en ons scheepje gunstig gezind. In het begin een beetje te lang koud en veel wind in de verkeerde hoek (NO 5-7) maar uiteindelijk hadden we na acht!!! weken onze eerste verregende dag.
De kermis rond het vertrek van Laura Dekker, met pers uit alle windstreken, hebben we net gemist. Op de site van Den Osse staan alle links naar journaalbeelden en fotoreportages (helaas zijn de foto's door mijn afwezigheid niet gescreend...).
Tot eind van de maand blijven we nog aan boord.

Groeten! behouden vaart, kussen,

Manja & Hans

07-08-2010
Geplaatst door:

Hoi Pien,

Bedankt voor je sms-je! Ik zie dat jullie al weer even onderweg zijn. Voor ons zit de vakantie er weer op. We zijn in Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland geweest (bij Brigitte en Ernst). We hebben veel gewandeld, geklommen en geklauterd en aan para-gliding gedaan. Kortom, een lekker actieve vakantie gehad. Nu moeten we ons thuis weer zien te vermaken. Het regent hier op dit moment trouwens pijpestelen en hoop dat jullie het beter treffen.

Liefs,
Peter en Mieke.

07-08-2010
Geplaatst door:
varen over de baren.

Genieten weer van jullie reisveslag.Je zou toch zo in de auto springen en naar "la douce france"aftaaien en aanschuiven in zo`n leuk restaurantje. Alhoewel wij komen net terug uit de Elzas en daar weten ze ook van wanten!
Vanmorgen was er nog niemand bij P.P. Ik zag een oude bekende, dus toch gezellig zitten kletsen.
Het is hier sinds vandaag ook takke weer. Wij hopen volgend week-end op mooi weer. Dan hebben wij een familie reünie in Bergen en dan is een zonnetje erbij wel wat aangenamer.
Kreeg overigens een raar s.m.s.je via de telefoon, hoorde een hoop ggekraak maar wel duidelijk "Pietertje2", ra, ra ,ra,
Voor de komende weken veel vaarplezier en een dikke kus van
rita en clen.

25-08-2009
Geplaatst door:

Ahoy Pien en Hilco,

Wij waren in augustus veel onderweg zonder internet. Dus hebben we nu pas het Livre de loch du Petite Pierre Deux in kunnen kijken. Er is voorlopig een conclusie te trekken: na al dat lekkers wacht jullie aan het eind de Roompot. Zijn varensgezellen ooit zo met hun neus in de boter gevallen? Hartelijke groeten en spoedig tot ziens op de klippen van PP. Rien en Ineke

21-08-2009
Geplaatst door:
zomerhitte

Hoi Pien en Hilco!

Volg jullie avonturen weer op de voet. Leuke foto's trouwens. Zo te zien/lezen valt het met het zilte leed nogal mee gelukkig! Hier zijn we gisteren zo ong. weggesmolten. Met een temp. van 36 graden Celsius was het niet echt aangenaam. Een koel zeebriesje was heel welkom geweest!

Liefs,
Mieke en Peter

20-08-2009
Geplaatst door:
zeebaars

good morning, we zijn even terug in cap. en kan voor de 1ste keer je website bekijken wederom schitterend, vooral pien met haar krullen, vanmorgen de 1ste keer regen, de temp. gister en vandaag rond de 30C wel wennen, maar zal zo denk ik over zijn, we zijn nu bijna 1 mnd in zeeland, spreek je later, harmelly

18-08-2009
Geplaatst door:
waypoint enzo

Hallo bofferds,
Pien is benieuwd hoe het zaterdag in het Waypoint was. Het was gezellig zoals het de laatste tijd steeds weer gezellig is. Arthur en Thea terug van caravannen in Frankrijk waren er en samen met onze steigerbuurtjes Piet en Elly (terug van Antwerpen met de DBII) hebben we een tafel bezet en de glazen regelmatig vol gehouden. Hans en ik wilden eigenlijk uitrusten van onze bouwvakactiviteiten. Dat hebben we zondag na een kort zeiltochtje gedaan. Wat slaapt dat heerlijk in de kuip in het zonnetje. Onze werkzaamheden liggen volledig op schema, de vloer ligt erin en morgenochtend om 7 uur de laatste laklaag. Als jullie terugkomen zijn wij verhuisd. Uitgebreide verhalen volgen mondeling in ons Waypoint.

Liefs, (ook van Hans die nu luistert naar Oliver Nelson met Stolen Moments)

Manja

16-08-2009
Geplaatst door:
Vakantie

Voor ons zit het er weer op. Gisteren weer thuis gekomen. Drie weken goed weer gehad, dus ons hoor je niet klagen.
Toen we jullie tegemoet voeren op de Grevelingen, hadden we pa en ma aan boord. We wilden s'middags even bij jullie aan boord komen kijken, maar jullie waren al gevlogen.
Veel zeilplezier en we blijven jullie volgen

groetjes André, Claudette en Dion