pietertje2.nl

GASTENBOEK

172 berichten, 18 pagina's 
«  » 
30-07-2014
Geplaatst door: Rita

Varen over de baren.

Lieve Pien en Hilco,
Vandaag wilde ik jullie een s.m.s.je sturen omdat ik al eens een keer jullie blog had aangeklikt maar van 2014 niets kon vinden. Gelukkig lukte het vandaag wel en kwam 2014 tevoorschijn.
Zo te lezen is alles o.k , ook met Hilco.
Wij genieten ook van de zomer en zijn veel op de fiets te vinden. Morgen b.v. naar vrienden van ons in Haamstede
,fietsen langs de Oosterschelde ,lunch in Ouwerkerk, met pontje weer terug. Allemaal niet zo spectaculair als op de Pietertje 2 , wel relaxed .
Wij missen jullie wel hoor bij P.P.
Met Ineke gaat het een stuk beter haar bloed waarde is o.k , ze is gezond verklaard door de specialist en nu moet de tijd de rest doen.
Ziezo dit was het nieuws uit Rotjeknor.
Dag varensgezellen , lieve groet, Rita en Clen , de digibeet!

18-08-2013
Geplaatst door: rita

varen over de baren.

Goedemorgen vanuit een regenachtig Rotjeknor.
Beschuit met blauwe muisjes in de Schietbaanlaan. Rien en Ineke hebben een kleinzoon gekregen. Het is een mooie en gezonde baby en zijn naam is, jullie raden het nooit-WOODY-. Wij hebben er gisteren op getoast ( met koffie natuurlijk).
Weer genoten in Zeeland. dit keer een paar dagen in de zak van Z-Beveland.
Vaar veilig verder en lieve groet, rita

15-08-2013
Geplaatst door: Hans en Manja

Toeristische tip

Hallo lieve Pien en Hilco,
Regelmatig checken we jullie vorderingen, zowel op jullie blog als op ais. We zien dus dat jullie de Seinebaai doorhoppen. Courseilles vandaag. Wij waren ooit in Dives sur mer/ cabourg. Raar aanvaren, je denkt op het strand terecht te komen. De haven op zich is netjes en modern maar Dives zelf is een leuk plaatsje met verrassende plekjes. Ouistreham kun je overslaan. Schuim in de sluis en ik ben er niet om ketelbinkie te zingen.
Honfleur blijft geweldig, maar daar lig je vaak zo te wachten voor de deuren. Benieuwd naar het vervolg van jullie route. Hans heeft zich vandaag culinair uitgesloofd door twee AH-pizza's in de oven te leggen. 1 voor 1 dat wel. Wij gaan morgen de expo voor Kunstspoor inrichten. Wordt goed fietsweer, dus hopelijk veel publiek. Liefs, ook van mijn gade,
manja

07-08-2013
Geplaatst door: rita

varen over de baren.

Op de heetste dag van de zomer nicht met haar zoon moeten entertainen.Dat viel niet mee . Mede omdat ik nicht slechts 1 maal ontmoet heb. Zij is dol op "familie", die ze in Australie niet heeft.
Morgen eerst het zuur en dan het zoet. De man van een vriendin is in Frankrijk op het zweefvliegveld ( hij was een zweefvlieger )plotseling overleden . Morgen wordt hij begraven. Morgenavond zien wij na een jaar weer onze oudste kleinzoon Floris. Hij is 3 dagen in Nederland.
Werkt sinds 3 maanden in Dallas en krijgt 1 dag per maand vakantie. De dag eindigt gelukkig zoet!Ook nog genoten van Schouwen-Duiveland Te gast bij een andere vriendin en veel gefietst.
Geniet weer van je dagboek, Pien, en griezel af en toe wel van de stuurmanskunsten van Hilco .
Veel vaarplezier op de oceaan,rita05-08-2013
Geplaatst door: Nico en Marjan

Mooie berichten

Het is steeds weer een genoegen jullie berichtgeving te lezen! Geeft jezelf ook nog een beetje vakantiegevoel
Veel plezier nog !!!!

31-07-2013
Geplaatst door: Rita Sibbel

varen over de baren.

hallo Pien en Hilco.
Vandaag voor het eerst je logboek gelezen Pien .Een fantastische zeilzomer dit jaar. Wij hebben tot nu toe Frank geholpen met zijn huis. Ik ben inmiddels een bekende bij het milieupark. Omdat alles nieuw moet worden aangeschaft is er steeds weer een berg karton weg te gooien.
Vorige week hebben wij heerlijk gefietst met Ineke en Rien, die inmiddels ook weer thuis zijn.
Mijn nicht uit Australie komt morgen naar ons en zo zijn er nog wat sociale verplichtingen, maar dan lonkt de vrijheid.
Nog veel vaarplezier en lieve groet. rita.

22-08-2012
Geplaatst door: Nan en Riet

back home

Zo te zien op de ais zijn jullie al weer redelijk in de thuiswateren. Nou ja?? Bijna dan maar met jullie bak is dat een peuleschil. Ik denk dat jullie vannacht al in de Roompot zijn. Zien jullie het weekend. We zijn startschip voor de m/v race maar de geluiden doen anders vermoeden. Wij wachten af. Behouden vaart.

21-08-2012
Geplaatst door: Manja & Hans

Net ook maar even de gribfiles bekeken.....
De weeksluiting ziet er inderdaad niet best uit met 30kn en meer op zaterdag.
Dat wordt voor mij geen m/v race, maar expo redden in tuin van Cas!
xhans

21-08-2012
Geplaatst door: Manja en Hans

Lieve vrienden,
De laatste weken hebben we jullie weblog schandelijk verwaarloosd. Wel steeds via de ais de vorderingen van Pietertje2 bekeken.
We kunnen terugkijken op een leuk 1ste weekend Kunstspoor. De voorbereiding verliep vlekkeloos. Ondanks de bloedhitte hadden we toch steeds aanloop van mensen die echt belangstelling toonden. Zowaar op beide dagen ook nog wat kunnen verkopen. A.s zaterdag staat Manja alleen bij Cas (ik moet weer zonodig man/vrouwrace varen).
Als jullie dit weekend al terug zijn verwachten we jullie zeker in Kamperland!
xhansd

20-08-2012
Geplaatst door: rita

varen over de baren.

hallo Pien en Hilco,
Je schrijft zo beeldend Pien, dat ik gezeten achter de laptop alles meebeleef.
Hier wat ditjes en datjes uit Rotje knor. Woody en Cocky zijn weer terug uit Spanje en ook Alex en Linda zaten weer gezellig bij P.P. Toen Maria ook nog aanschoof was het gezelschap alweer aardig compleet.
Rien is vandaag uit Ouwerkerk komen fietsen om de fiets van Ineke terug naar Rotterdam te brengen. Ineke heeft haar pols gebroken en kan nu even niets.
Wij hebben gisteren genoten van de ronde van Katendrecht en ik sta eindelijk op de foto met mijn idool Jan Jansen(tourwinnaar in 1980 , denk ik).
De 3 kids van Marina zijn in Amerika al aan het nieuwe studiejaar begonnen. Het wordt stil in huize Dijkstra.
Voor jullie zit het er ook weer bijna op, maar nog even genieten.
lieve groet, rita.