pietertje2.nl

GASTENBOEK

172 berichten, 18 pagina's 
«  10  11  12  13  14  » 
25-08-2009
Geplaatst door: Rien Vroegindeweij

Ahoy Pien en Hilco,

Wij waren in augustus veel onderweg zonder internet. Dus hebben we nu pas het Livre de loch du Petite Pierre Deux in kunnen kijken. Er is voorlopig een conclusie te trekken: na al dat lekkers wacht jullie aan het eind de Roompot. Zijn varensgezellen ooit zo met hun neus in de boter gevallen? Hartelijke groeten en spoedig tot ziens op de klippen van PP. Rien en Ineke

21-08-2009
Geplaatst door: Mieke

zomerhitte

Hoi Pien en Hilco!

Volg jullie avonturen weer op de voet. Leuke foto's trouwens. Zo te zien/lezen valt het met het zilte leed nogal mee gelukkig! Hier zijn we gisteren zo ong. weggesmolten. Met een temp. van 36 graden Celsius was het niet echt aangenaam. Een koel zeebriesje was heel welkom geweest!

Liefs,
Mieke en Peter

20-08-2009
Geplaatst door: harmen

zeebaars

good morning, we zijn even terug in cap. en kan voor de 1ste keer je website bekijken wederom schitterend, vooral pien met haar krullen, vanmorgen de 1ste keer regen, de temp. gister en vandaag rond de 30C wel wennen, maar zal zo denk ik over zijn, we zijn nu bijna 1 mnd in zeeland, spreek je later, harmelly

18-08-2009
Geplaatst door: Manja

waypoint enzo

Hallo bofferds,
Pien is benieuwd hoe het zaterdag in het Waypoint was. Het was gezellig zoals het de laatste tijd steeds weer gezellig is. Arthur en Thea terug van caravannen in Frankrijk waren er en samen met onze steigerbuurtjes Piet en Elly (terug van Antwerpen met de DBII) hebben we een tafel bezet en de glazen regelmatig vol gehouden. Hans en ik wilden eigenlijk uitrusten van onze bouwvakactiviteiten. Dat hebben we zondag na een kort zeiltochtje gedaan. Wat slaapt dat heerlijk in de kuip in het zonnetje. Onze werkzaamheden liggen volledig op schema, de vloer ligt erin en morgenochtend om 7 uur de laatste laklaag. Als jullie terugkomen zijn wij verhuisd. Uitgebreide verhalen volgen mondeling in ons Waypoint.

Liefs, (ook van Hans die nu luistert naar Oliver Nelson met Stolen Moments)

Manja

16-08-2009
Geplaatst door: André en Claudette

Vakantie

Voor ons zit het er weer op. Gisteren weer thuis gekomen. Drie weken goed weer gehad, dus ons hoor je niet klagen.
Toen we jullie tegemoet voeren op de Grevelingen, hadden we pa en ma aan boord. We wilden s'middags even bij jullie aan boord komen kijken, maar jullie waren al gevlogen.
Veel zeilplezier en we blijven jullie volgen

groetjes André, Claudette en Dion

16-08-2009
Geplaatst door: rita

varen over de baren

gisteren weer voor het eerst naar P.P na een lange vacantie. Het gesprek ging vooral over, schrikken jullie niet, het overlijden van Markus Meulmeester. Morgen wordt hij gecremeerd.
Gisteren weer naar Mevr. Meier. Marlies Pronk vierde daar haar verjaardag. Was weer top!
Het tweede slechte nieuws. Jullie hoeven voorlopig niet naar Breskens te varen. Appartement was binnen 2 dagen verkocht! Wachten maar weer op het volgende object.
Geniet van het varen.Rien zegt in een van zijn gedichten: eerst varen, dan leven. Doen jullie het maar alle twee.
lieve groet, rita en clen.

13-08-2009
Geplaatst door: Alex en Lynda

lekker varen

Onze boot vaart nog niet. We liggen stil of liever gezegd we doen het met rondjes om de kolk in Delfshaven. In de verte turen we iedere dag of we jullie aan de horizon kunnen zien. Het weer is hier ook heel mooi, dus bij jullie wordt het zeker heel mooi. Geniet en zeil ze!!!

groetjes,
Alex en Lynda

12-08-2009
Geplaatst door: Clarissa en Nico

Have fun

Hallo Pien en Hilco,
Nog veel plezier met heerlijk weer, goede wind en mooie havens !
Afgelopen weekend was het op de Grevelingen ook prima. Lekker gezeild met windkrachtje 5 :-). CU begin september! Clarissa en Nico

11-08-2009
Geplaatst door: Tino

HOUWVOL!

10-08-2009
Geplaatst door: Jim de Kort

Vakantiegangers

Hallo Pien en Hilco,

Dat de weergoden u gunstig gestemd mogen zijn!

Eind juli was niet zo best anders landinwaarts UK althans. Wel veel wind, maar da's best handig op een zeilboot zeggen ze

Veel plezier aan wal en geniet er van!!!